HOE VIND IK EVENWICHT
Hoe vind je evenwicht?

Voor het (her-)vinden van evenwicht bied ik je in mijn praktijk Gewicht in Evenwicht passende ondersteuning op verschillende manieren.

Het eerste consult bestaat altijd uit een kennismakingsgesprek en een bodyanalyse, op een speciaal hiervoor bestemde weegschaal (4-punts bio-impedantiemeter). Daarbij worden gewicht, vetpercentage, visceraal vet, spiermassa, BMI en het basaal metabolisme berekend. In het eerste gesprek leg ik je ook uit wat deze termen betekenen.

Ook bespreken we je doelstelling; wat wil je met mijn hulp bereiken en hoe kunnen we je doelstelling realistisch Ún haalbaar maken.

De doelstelling varieert per persoon van afslanken, aankomen, meer energie krijgen, tot gezonder leren eten en betere keuzen maken.

Als je besluit om met mij de uitdaging aan te gaan, vraag ik je om 5 dagen een voedingsdagboek bij te houden en maken we een afspraak voor het intakegesprek.

INTAKEGESPREK

Het intakegesprek bestaat uit een uitgebreide bodyanalyse, een voedingsanalyse en een welzijnsanalyse. Je lengte en tailleomvang worden gemeten.

Ik noteer je persoonsgegevens en we bespreken je persoonlijke omstandigheden. Intussen heb ik ook je voedingsdagboek geanalyseerd. Op basis daarvan kan ik je een persoonlijk voedingsadvies geven dat volledig is afgestemd op jouw wensen, voorkeuren en leefsituatie.

Als je dit voedingsadvies volgt zul je tussen de 0,5 tot 1 kilo per week afvallen.

Vervolgconsult


Tijdens het vervolgconsult(en) ga ik je meten en wegen en bespreken we de voortgang. Hoe is het gegaan, zijn er moeilijke momenten geweest, wil je graag aanpassingen in het voedingsadvies?

Tijdens het afvallen, veranderd je lichaamssamenstelling, ik maak daarvan een herberekening en pas mijn voedingsadviezen hierop aan.

Mijn adviezen helpen je om betere en gezondere keuzen te maken, zodat je een evenwichtig gewicht en een optimale gezondheid krijgt.
Copyright © 2011-2018
Privacyverklaring